About

Arie Visser Muziek is waar AVM voor staat. Mijn studio is in 2008 opgericht nadat ik al jaren lang bezig was met het maken van muziek en geluidsopnamen. Ooit begonnen op het drumstel en via piano, gitaar en basgitaar heb ik mijzelf ontwikkeld tot een professionele geluidstechnicus. Hoewel mijn muzikale roots in de donkere jaren tachtig liggen ben ik daar zeker niet in blijven hangen. Ik ben altijd op zoek naar muziekstijlen of muzikale elementen die passend zijn voor het project. Hierdoor ben ik in staat om vrijwel elke scene van de juiste sfeer te voorzien. In mijn ogen is timing en gevoel het allerbelangrijkste voor filmmuziek of geluidsontwerp. Die ene crash op een bekken, net dat ene geluidje bij een blik in de ogen van de hoofdrolspeler. Ik luister naar een scene en in samenwerking met de regisseur creëer met mijn muziek en geluidsontwerp  de perfecte sfeer.

Ik nodig je uit om te kijken en te luisteren wat ik voor jouw project kan betekenen! Wanneer je meer informatie wil, verzoek ik je gebruik te maken van de contactpagina.

 

 

logo_128

 

 Sinds 1 januari 2013 dient het luidheidsniveau van het programma materiaal voor de Nederlandse Publieke Omroep in overeenstemming te zijn met de EBU aanbeveling R128. Documentaires, programma’s en dergelijke moeten voldoen aan de verplichte parameters.

Mijn studio voldoet aan deze norm. Voor opdrachtgevers een geruststellende gedachte!

 

UA_LogoSheet_2010.reversed

Yes, I use Universal Audio plugins! :)) more info: visit:  Universal Audio site